Your message onAir!Live Event Report – Behind the scenes
Wij livestreamen evenementen, lezingen, presentaties, concerten, publieke en zakelijke bijeenkomsten. De gasten en de sprekers zijn direct online te volgen via de streamingwebsite of via uw eigen website, facebook of youtube. De content van het evenement is interactief door kijkers erbij te betrekken.


Videoregistratie & Live reportage
Wij registreren uw evenement live van A tot Z. En behandelen de onderwerpen die besproken worden en laten zowel bezoekers als sprekers aan het woord. Met een livereport blijf je continu alert om de discussie gaande te houden, en krijgen inspirerende ideeën ter plekke een nieuwe vorm. 


Hybride & interactief
Wij maken het evenement hybride en interactief door gebruik van alle social media. Op deze manier kunnen kijkers die het evenement online volgen en hun vragen stellen aan de sprekers die in beeld zijn. Live Event Report maakt gebruik van het hele socialmedia landschap. Interactive second screens, twitter, facebook, google-hangout, youtube en vooral de techniek van morgen.


Organisatie
LiveEventReport.com kan de volledige verslaglegging op zich nemen. Denk hierbij aan het inrichten van een mobiele redactie. Het maken van een draaiboek met de diverse onderwerpen, welke spreker we op welk moment kunnen interviewen en welke vragen er het beste gesteld kunnen worden. In overleg met de organisatie kijken we naar de perfecte indeling en aanpak van de avond, afhankelijk van de doelstelling en de doelgroep van het evenement.